Produkter från Bobbi Brown

Här hittar du 373 produkter, inklusive kroppsvård och smink från Bobbi Brown.

Pris

Produkter från Bobbi Brown

Här hittar du 373 produkter, inklusive kroppsvård och smink från Bobbi Brown.

Om Bobbi Brown

Bobbi Brown är en världskänd makeupartist, och hennes eponyma företag erbjuder några av de bästa kosmetika på marknaden. Från foundation till läppstift, Bobbi Brown har en produkt för alla behov.

Bobbi Brown foundation finns i en mängd olika formler för att passa olika hudtyper. Det ger byggbar täckning för en naturlig finish. Bobbi Brown concealer finns också i en mängd olika nyanser för att matcha alla hudtoner. Det ger långvarig täckning och kan användas för att täcka fläckar, mörka ringar och andra brister.

Bobbi Brown-puder är perfekt för att sätta makeup eller skapa en matt finish. Den finns i en mängd olika nyanser för att passa alla hudtoner. Bobbi Brown rouge finns i både puder- och krämformler. Den lägger till lite färg på kinderna och kan användas för att skapa en mängd olika looks.

Bobbi Brown ögonskugga finns i både enkla nyanser och paletter. Det finns många olika ytbehandlingar att välja mellan, inklusive skimmer, matt och metallic. Bobbi Brown eyeliner finns i både penna och flytande formler. 

Relaterade artiklar om Bobbi Brown